Teletovićev odgovor na negativne komentare

"Gdje god bio, BiH je u srcu"

Teletovićev odgovor na negativne komentare

M. Šljivak

Mirza Teletović čestitao je večeras na pobjedi bh. košarkašima u duelu protiv Rusije.

Košarkaš Milwaukee Bucksa poslao je poruku kako je "Rusija konačno pala", ali je njegov komentar izazvao dosta psovki od dežurnih kritičara koji za tastaturom ne znaju ništa drugo osim pisati neviđene gluposti i vrijeđati uspješne bh. sportiste.

Mirza se nakon nekoliko teških komentara osvrnuo na sve i jasno je poručuio. Gdje god bio, BiH je u srcu!

"Vidim mnogi komentarišu moju čestitku košarkaškoj selekciji BiH, a neki i na ružan način, valjda zaboravljajući na sve ove godine iza nas!

Ne trošite vrijeme na psovke i uvrede, već na pozitivne stvari, jer samo tako možemo zajedno promijeniti stvari na bolje!

U vrijeme kada su mnoge stvari protiv nas, kada trebamo biti zajedno kao nikad prije, pojedini zaboravljaju ono bitno - zajedništvo, koje su Nemanja, Andrija, Džanan i ostali momci pokazali!

Bosna i Hercegovina je i moja država, moje mjesto rođenja, tu su me roditelji odgojili, tu sam napravio svoje prve korake, tu će mi djeca, ako Bog da, odrastati i niko mi ne može oduzeti ljubav prema domovini, niti ću mu dopustiti!

Zato se poput djeteta radujem pobjedi nad Rusijom, zato mi je moja bol, nakon operacije koljena, manja, jer imam osmijeh na licu!

Hvala Vam momci na pobjedi i savršenoj cestitki za Dan državnosti

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

Gdje god bio, BiH je u srcu", napisao je Mirza.

Teletović se trenutno oporavlja od povrede koljena i van terena će biti još barem tri sedmice, a velika je mogućnost da će za reprezentaciju igrati narednog ljeta u odlučujućim utakmicama kvalifikacija.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi