Curry: JR Smith je trčao prema centru, pitali smo se šta se dešava

Kako je to vidio Steph Curry...

Curry: JR Smith je trčao prema centru, pitali smo se šta se dešava

Playmaker Golden State Warriorsa Stephen Curry ostao je u čudu nakon onoga što je uradio košarkaš Cavsa JR Smith pred kraj regularnog toka prve utakmice finala NBA lige.

Cavsi su bili pred brejkom, ali Hill je promašio ključno slobodno bacanje četiri sekundi prije kraja. Ipak, Smith je uhvatio ofanzivni skok nakon čega je imao šansu šutirati za pobjedu, ali on je krenuo prema centru i samo je sačuvao loptu do kraja susreta.

Mnogi su umirali od smijeha nakon meča zbog tog poteza Smitha, a Curry poručuje da nije znao šta se dešava.

"Vidjeli smo da je JR Smith krenuo prema sredini terena i nismo znali šta se dešava. Pokušali smo da nađemo čovjeka koji bi preuzeo odgovornost u slučaju da su pogodili. Srećom, vrijeme je isteklo i imali smo priliku da sve promijenimo u produžetku", rekao je Curry i nastavio:

"Bila je ovo luda utakmica, a sve prve u finalu su takve. Borimo se za titulu i sve je moguće. Bitno je, ipak, da smo dobili ovaj meč".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi