S kim LeBron igra! JR Smith autor najglupljeg poteza u historiji NBA finala

Nevjerovatan potez šutera Cavaliersa

S kim LeBron igra! JR Smith autor najglupljeg poteza u historiji NBA finala

Midhat Šljivak

Cleveland Cavaliersi propustili su veliku šansu da dođu do breaka u prvoj utakmici finala NBA lige, ali su na kraju poraženi rezultatom 124:114.

Cavsi su imali dva bacanja za vodstvo na četiri sekunde do kraja meča pri rezultatu 106:107 za Warriorse, ali je George Hill iskoristio samo jedno bacanje.

Nevjerovatnu glupost nakon što je Hill promašio drugo bacanje napravio je JR Smith. Uhvatio je košarkaš Cavsa loptu pod košem i umjesto da ide na poene, on je odlučio pobjeći od koša.

Cavsi nisu uspjeli da šutiraju i utakmica je otišla u produžetke gdje im nije bilo spasa i na kraju su poraženi.

Nakon meča Smithu nije bilo svejedno, ali ističe kako je znao da je rezultat neriješen i da je mislio da će biti pozvan time out.

Međutim, kamera sa terena otkriva kako je jasno rekao LeBronu Jamesu da je mislio da su u prednosti i da je zato pobjegao od koša.

Zaista nevjerovatna glupost...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi