Curry: Ostaviti Iguoadalu samog na šutu je znak nepoštovanja
Najiskuniji košarkaš u redovima Warriorsa pogodio je ključnu trojku u drugom susretu protiv Raptorsa

Zanimljivo izlaganje najboljeg košarkaša Golden State Warriorsa

Curry: Ostaviti Iguoadalu samog na šutu je znak nepoštovanja

Emir Dindić

Andre Iguodala je trojkom u finišu definitivno riješio pitanje pobjednika na susretu Toronto -Golden State. 

Iskusni košarkaš Warriorsa ostao je sam na šutu za tri poena i bez većih problema pogodio što će se na kraju ispostaviti kao ključna trojka za pobjedu Golden State Warriorsa.  

Zanimljivo izlaganje poslije susreta imao je najbolji košarkaš Golden State Warriorsa Steph Curry. 

"U posljednjem periodu igrana je zaista čvrsta odbrana, slali su po nekoliko košarkaša na mene. Na kraju smo to uspjeli da iskoristimo", rekao je Curry te dodao:

"Ostaviti Iguodalu samog na šutu je veliko nepoštovanje prema njemu. I ranije je on pogađao ovako važne šuteve."

Dotakao se i utakmice DeMarcusa Cousinsa koji se vratio u ovom susretu nakon povrede. "On igra agresivno ali i pametno. Umije da uključi ostale košarkaše. Pogodio je važne šuteve. Ostali smo bez dva košarkaša, a onda je on istupio.", završio je Curry

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi