Velika šansa za Portland: Warriorsi u četvrtoj utakmici bez još jedne zvijezde?
Iguodala po svemu sudeći neće nastupiti u četvrtoj utakmici

Blazersi moraju stići do pobjede ukoliko žele produžiti seriju

Velika šansa za Portland: Warriorsi u četvrtoj utakmici bez još jedne zvijezde?

S. Pašalić

Košarkaši Portlanda Trail Blazersa će u noći sa ponedjeljka na utorak u svojoj dvorani dočekati Golden State Warriorse u četvrtoj utakmici finala Zapadne konferencije.

Golden State trenutno vodi sa 3:0 u seriji i na korak je do prolaska u finale doigravanja, a Portland je u trećoj utakmici imao sjajnu priliku da stigne do 2:1.

Blazersi su vodili u prvom poluvremenu u jednom trenutku čak i 18 razlike, ali je Golden State u nastavku napravio preokret i stigao i do treće pobjede.

Warriorsi igraju od početka doigravanja bez Cousina i Duranta, a sada se listi povrijeđenih igrača priključio i Andre Iguodala.

MVP finala iz 2015. godine povrijedio je mišić u prošloj utakmici, ali na njegovu i sreću Warriorsa rezultati pregleda su pokazali da se ne radi o težoj povredi, ali je četvrta utakmica pod velikim znakom pitanja.

Očekuje se da trener Warriorsa Steve Kerr neće rizikovati ukoliko bude ikakvih dilema oko nastupa s obzirom da već ima velikih problema sa povredama svojih igrača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti