Iguodala isključen nakon što je bacio loptu među navijače Portlanda

Ljut što nije završio napad

Iguodala isključen nakon što je bacio loptu među navijače Portlanda

Endin Čaušević

Košarkaši Golden State Warriorsa sinoć su pobijedili Portland Trail Blazerse sa 115:105.

Ove ekipe igrale su samo prije tri dana kada je bolji bio Portland, no ovaj put Golden State je uspio da se osveti. Meč je bio pun tenzija s obje strane, a čak je bilo i isključenih košarkaša.

Naime, na kraju prvog poluvremena sudije su isključile košarkaša Warriorsa, Andrea Iguodalu, zbog nevjerovatne gluposti. U zadnjem napadu u drugoj dionici Iguodala se spetljao s loptom i nije uspio da šutira, a zatim je ljutito bacio loptu na tribine među navijače Portlanda.

Zbog ovog je dobio žestoke zvižduke, a sudije su odlučile da ga isključe, te Iguodala se više nije mogao vratiti na parket.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi