Curry ubacio nemoguće, pa oborio rekord - O košu  iz tunela preko cijelog terena priča cijeli svijet

Nema granica za ubicu dječijeg lica

Curry ubacio nemoguće, pa oborio rekord - O košu iz tunela preko cijelog terena priča cijeli svijet

Esmer Oštraković

Košarkaši Golden Satate Warriorsa poraženi su na domaćem terenu od Los Angeles Clippersa sa 130:125 u okviru NBA lige.

Utakmica je ovo koja će ostati upamćena zbog Curryja koji je ponovo bio zaista nevjerovatan.

Curry je ubacio 41 poen, imao je četiri skoka, te pet asistencija na ovom susretu i sasvim je jasno da je bio najbolji pojedinac na ovoj utakmici.

Uspio je čak Curry da obori rekord kada je riječ o ubačenim trojkama u četiri vezane utakmice.

Tako je igrač Golden State Warriorsa četiri utakmice vezao sedam ili više ubačenih trojki, te je na taj način ispisao historiju.

Oglasi

Ipak, čak i to je nekako palo u drugi plan obzirom na ono što se dogodilo prije početka utakmice, tačnije na zagrijavanju.

Curry često voli da šutira trojke iz raznih uglova, pa čak i nekih koji su nemogući. Ovaj put odlučio se da šutira trojku preko cijelog terena, tačnije skoro iz tunela.

Snimci na kojim Curry preko cijelog terena, tačnije iz ulaza u tunel ubacuje trojku postali su viralni na društvenim mrežama i ljubitelji košarke pričaju samo o tome.

Top Komentari

Realno01
Eto šta je današnja NBA. Gasi miješalicu i motaj kablove
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi