Svi bruje o onome što je uradila Curryjeva supruga nakon što je ugledala mišićavog i zgodnog dečka

Htjela je da skine vjenčani prsten

Svi bruje o onome što je uradila Curryjeva supruga nakon što je ugledala mišićavog i zgodnog dečka

Edmir Škorić

Ayesha Curry izazvala je burne reakcije nakon onoga što se dogodilo u jednoj TV emisiji koja je emitovana uživo.

Ayesha Curry je supruga velike NBA zvijezde i košarkaša Golden State Warriorsa Stephena Curryja, a izazvala je kontroverze među NBA fanovima nakon što je na televiziji uživo skidala vjenčani prsten.

U nedavnom nastavku emisije "Girl Chat", koja prikazuje različite žene i njihove perspektive, Ayesha je ugledala mišićavog muškarca bez majice koji silazi stepenicama kako bi voditeljima i gostima emisije ponudio piće za osvježenje.

Nakon toga, supruga Stepha Curryja posegnula je za lijevom rukom i ponašala se kao da skida vjenčani prsten.

Kada joj je muškarac prišao bliže, nespretno se nasmijala. Snimka ovog trenutka obišla je društvene mreže, a mnogi korisnici istih su "izrazili saučešće" Stephu Curryju, koji je s Ayeshom u braku od 2011. godine i zajedno imaju troje djece.

Oglasi

Također su optužili Ayeshu da je bez poštovanja, licemjerna i željna pažnje.

Ovo nije Ayeshino prvo suočavanje s kontroverzama. Godine 2016. neslavno je tvitala da je NBA "namještena" nakon što su Warriorsi izgubili od Cavaliersa u finalu. Kasnije je izbrisala tweet i ispričala se, ali je izazvala ogromne reakcije američke sportske javnosti.

Oglasi

Godine 2019. u intervjuu s Jadom Pinkett Smith priznala je da se osjeća nesigurno jer ne dobiva dovoljno muške pažnje, unatoč tome što je u braku s jednim od najpopularnijih i najuspješnijih sportista na svijetu. Rekla je da se pita šta nije u redu s njom jer ne dobija tako često poglede drugih muškaraca.

Ono što je uradila u emisiji za neke je nepoštovanje vlastitog muža, ali ipak svima je jasno da je sve to dio zabave i da je Ayesha ipak lojalna supruga inače ne bi tolike godine bila zajedno sa jednim od naboljih košarkaša svijeta.

Oglasi