Da li imamo prvog učesnika NBA All Star takmičenja u zakucavanjima?

Pominje se ime mladog košarkaša Hornetsa

Da li imamo prvog učesnika NBA All Star takmičenja u zakucavanjima?

Bliži nam se i All Star vikend u NBA ligi. All Star utakmica je na rasporedu 17.2., dok će poslastica čitavog vikenda biti takmičenje u zakucavanjima.

Glasovi tek trebaju odlučiti o učesnicima All Star utakmice, a tek trebamo saznati i učesnike takmičenja u zakucavanjima.

Za sada je jasno samo da Donovan Mitchell, po sopstvenom priznanju, neće braniti prošlogodišnju titulu.

Iako nije poznato ko će se takmičiti u zakucavanjima, prvo ime koje se ozbiljno dovodi u vezu sa ovim događajem je Miles Bridges.

Riječ je o rookieju Charlotte Hornetsa, a ovaj 20-godišnji krilni košarkaš je već u svojoj prvoj NBA sezoni pokazao kakvim odrazom i repretoarom zakucavanja raspolaže.

Inače, All Star se održava upravo u domu njegovih Hornesta, u Spectrum Centru u Charlotti.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi