Dalibor Miloš: Sjest ćemo s Nikolićem i pokušati usuglasiti međusobne vizije

Mladi košarkaši bit će u prvom planu u HKK Zrinjski

Dalibor Miloš: Sjest ćemo s Nikolićem i pokušati usuglasiti međusobne vizije

Prije samo dvije godine u ovo doba u Mostaru se slavila prva povijesna titula košarkaškog prvaka Bosne i Hercegovine. 

U mostarskom klubu danas je situacija bitno drugačija. Nijedan košarkaš iz šampionske generacije više nije član HKK Zrinjski a veliko je pitanje u kakvom će sastavu klub nastupiti u idućem izdanju domaćeg prvenstva. 

Predsjednik kluba Dalibor Miloš je za SportSport.ba izjavio kako će promjena sigurno biti.

"Domaći treneri treniraju sa domaćim igračima do kraja ovog mjeseca" - rekao je Miloš i dodao:

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Čuli smo se neki dan s trenerom Nevenom Nikolićem koji je u Hrvatskoj i sjest ćemo za 3-4 dana da vidimo možemo li usuglasiti međusobne vizije. Imamo dobre juniore i malo starije od njih, a neki su solidno iskoristili svoju šansu prosle godine, kao Zlomislić i Soldo, pa i Pajić.  Očekujemo u narednoj sezoni još više minuta za njih, te ozbiljnu priliku i minutažu za Džajića, pa i Radaka. Tu sju još Perković i Herenda. O pojačanjima je još prerano pričati. Vjerojatno će liga biti slabija nego prijašnjih godina a to će biti idealna prilika za mlade igrače u svim klubovima. Nikada lakše nego sad neće dobiti priliku" - zaključio je prvi čovjek mostarskog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi