Dallas Mavericksi žele i treću veliku zvijezdu u ekipi
Foto: EPA

Mavsi spremni na trade

Dallas Mavericksi žele i treću veliku zvijezdu u ekipi

Dallas Mavericksi spremni su praviti jaku trade ponudu da se u tim dovede treća velika zvijezda. 

U Texasu je procijenjeno da ovom timu nedostaje još jedan igrač ekstra kvalitete da se napadne NBA titula.

Kako javljaju 'Dallas News' svi igrači osim Luke Dončića i Kristapsa Porzingisa su dostupni za pregovore o tradeu a polufinalista Zapadne konferencije ima još jedan jak adut u rukavu. Naime Mavericksi su dobrim poslovima u ovoj sezoni priskrbili 18. i 31. pick drafta te je sasvim izvjesno kako će te izbore potrošiti na trade paket u kojem se žele domoći treće zvijezde. 

Navodno je najveća meta kluba ni manje ni više nego Giannis Antetokounmpo koji je navodno nezadovoljan ekipom koju ima oko sebe u Milwaukeeju te ne bi imao ništa protiv naći se u timu sposobnom da bude legitimni kandidat za NBA naslov. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi