6

Komentari (6)

DadiG
Pa Dončić i Lillard igraju istu poziciju
dinass
Nije bas tako,Doncic igra jedinicu a Lilard dvicu ali obojica vole loptu o tu bi bilo problema velikih.Porzingis je vise timski igrac pa se usprotivio da Doncic drzi loptu kod sebe 60%utakmice,sta onda Lilard koji je navikao da opali 30 suteva na utakmici.
DadiG
Lillard igra klasičnu jedinicu buraz
Realist
Doncicu treba kvalitetan centar i netko koce dodavat poene uz Doncica tipa Bogdanovići Williams ili netko ko ce biti drugi po poenima u ekipi
Zoilomas
Lud si ili nisi ih pratio u nadigravanju, Nukic je jedini uz Lillarda se pojavio da igra, njima treba neko ko ce olaksati lillardu i da pomogne u odbrani a Nurkic je jedini nesta radio u odbrani. Najbolje rijesenje je da CJ ode uz jos dvojicu a da zadrce powella nurkica i lillarda i dovesu jos dvojicu koji znaju igrati kosarke i koji zna igrati dovoljno dobro da ne stane u aut u zadnjim minutama igre i preda loptu opoziciji.
makelele
Lillard i Nurkic za Porzingisa, Powella, Burke-a i Brunsona...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.