Damir Mulaomerović: Ovo je utakmica sezone

Trener OKK Sloboda

Damir Mulaomerović: Ovo je utakmica sezone

E. Dindić

U okviru 12. kola Premier lige Bosne i Hercegovine za košarkaše sutra u Mejdanu svoj susret će odigrati Sloboda i Mladost iz Mrkonjić Grada.

 Izuzetno važan susret za obje ekipe, koji bi eventualnom pobjedom bile korak bliže play-offu.

Tim povodom na današnjoj press-konferenciji govorio je trener OKK Slobode Damir Mulaomerović.

"Prvo bi da se osvrnem na ova tri košarkaša koja više nisu naši članovi. Gegić, Čerkezović, Presleey jednostavno nisu zadovoljili naše ukuse. Donijeli smo ovakvu odluku i to je sve što možemo reći. Mislim da je ovo ispravan potez", rekao je Mulaomerović te dodao:

"Mislim da nam je ovo utakmica sezone sa kojom bismo se primakli vrhu tabele. Momci su svjesni značaja ovog susreta i od njih očekujem da to pokažu i na terenu", završio je Damir Mulaomerović, trener OKK Sloboda.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Utakmica između Slobode i Mladosti iz Mrkonjić Grada na rasporedu je sutra sa početkom u 18:00 sati.

Top Komentari

tuzlaak
Cuj Gegic nije zadovoljio...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi