Gegić i Čerkezović više nisu članovi OKK Sloboda

Više neće igrati za tuzlanski klub

Gegić i Čerkezović više nisu članovi OKK Sloboda · Saznajemo

A. Čaušević

Amar Gegić i Emir Čerkezović više nisu članovi OKK Sloboda, saznaje SportSport.ba.

Gegić je u OKK Sloboda stigao ljetos, ali nakon nekoliko mjeseci boravka u Tuzli došlo je do sporazumnog raskida saradnje između dvije strane.

Dres tuzlanskog kluba u nastavku neće nositi ni Emir Čerkezović koji je u dosadašnjem dijelu sezone bio kapiten ekipe iz Mejdana.

Gegić je ove sezone u ABA 2 ligi u prosjeku na parketu provodio 27 minuta uz 11.8 postignutih poena. Čerkezović je igrao nešto manje (15.5 minuta) i samim tim imao slabiji košgeterski učinak (3.2) poena.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Inače, OKK Sloboda u ABA 2 ligi za sada ima učinak od tri pobjede i deset poraza, dok je u prvenstvu BiH na omjeru pet pobjeda i šest poraza.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi