10

Komentari (10)

Ljulju , musi ebat sve po spisku , a ovog mrkog provocirati cijelu utakmicu po mogućnosti pogodit ga u glavu ...sram vas bilo ljudi vas sportski razbili vi pokazali ne moć majku vam Špansku
Je..m li mu mamu crnu debelu ....ma sve te robove crne treba pobiti gamadi ...
Hamic14
Misa će da razvali trecu tekmu,ovi sto pljuju po njemu mogu samo da ga puse…. Partizan sranje od kluba! ?‍♂️
Citam komentare I ne vjerujem kaki smo mi svi narodi ex yu debili i Samo znamo da se vrijedjamo na nekoj sovinistickoj osnovi a vecina ni vidjela ni mirisala rat, culi od roditelja. Da znate sta je ne bi Vam na pamet palo da se kurcite Kao veliki Srbi il’ Muslimani, a Bogomolju posjetili nikada. A Real upravo dobio ono sto je htio, namjeran faul, izrevoltirane debile od igraca koji su usli u tucu, rizikuju povrede samim time, kao ovaj sto je bacen na pod, pa dalje moguce kazne itd. Je…te faul, gurnut, pa sta, imas rezultat majstore, boli te k…. dobijes bacanja privedes tekmu kraju, povedes u seriji 2 0 i onda oni dolaze u BG pa neka se pitaju sta kako. A ovako sa rizikom kazni I povreda na krsavom rosteru vise rizikuje I gubi Partizan. I tako treba sagledat situaciju a ne odma isprane devedesete sovinisticke parole. Debili!
user1647539682
Musa dere jarca
Zax
Realno Musa je kreno da razdvaja ali kako to obicno biva tako najvise na****s.Onaj spanski ljulj je sve zakuho smradina.
RuthlessDyni
I Punter je pretjerao.
ALLSTAR
Musi je bolje da se napije za prvi maj da ne ide u Beograd
Adrian
Jesi pametan, pa Musa i Hezonja u zadnjoj utakmici u Beogradu su docekani aplauzom, pritom čovjek nista nije kriv veceras.
user1668888234
A da ga popusis Musi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.