D'Antoni: Uspavali smo se i platili cijenu

Trener Houstona nakon poraza

D'Antoni: Uspavali smo se i platili cijenu

Trener Houston Rocketsa Mike D'Antoni poručio je nakon sinoćnjeg poraza njegovog tima od Utah Jazza da su se njegovi košarkaši 'uljuljkali' poslije prve utakmice i da su sada shvatili da u NBA ligi ništa nije lako. 

Podsjetimo, Utah je sinoć slavila u Houstonu sa 116:108 i na taj način stigla do poravnanja u polufinalnoj seriji Zapadne konferencije. To svakako nije bilo očekivano posebno nakon prve utakmice u kojoj je Houston slavio sigurnu pobjedu.

"Možemo popraviti energiju i neophodni fokus. Uljuljkali smo se. Mislite da je sve lako, nije lako. Ovo je NBA liga, ovo je polufinale konferencije. Uspavali smo se i platili smo cijenu", poručio je D'Antoni nakon susreta.

Podsjetimo, serija se sada seli u Utah, a treći susret je na rasporedu između petka i subote sa početkom od 4.30 sati po našem vremenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi