Darko Miličić vraća se košarci
Kontroverzni srbijanski centar ponovo će zaigrati košarku

Oprostio se 2012 godine

Darko Miličić vraća se košarci

Nekadašnji drugi pick drafta (2003) i NBA prvak s Pistonsima 2004 Darko Miličić, vraća se na košarkaške parkete. 

Miličić je košarci rekao zbogom u tek 28. godini života i posvetio se poljoprivredi u rodnoj Vojvodini. Nastupat će u drugoj regionalnoj ligi Srbije za momčad koja se zove "I can play"  koja je zapravo projekat američke ambasade i gradske uprave Novog Sada. 

"Drago mi je da ću biti u prilici pomoći mladim momcima da stasaju i da se razvijaju" - kazao je Miličić i dodao: -"ovaj moj čin je prije svega ljudski, ali to ne znači da nećemo dati sve od sebe da napravimo i rezultat. Polako" - rekao je nekadašnji drugi pick drafta.

Zanimljivo je da ću u ovom timu s Miličićem nastupati i Dušan Bulut jedan od najboljih svjetskih 3x3 košarkaša. 

Top Komentari

Chupy
Hahaahahahah, on i kosarka kao boeing 787 na diesel pogonsko gorivo!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi