Datome odvezen u bolnicu nakon žestokog udarca u glavu
Novi problemi za Željka Obradovića

Novi problemi za Fener

Datome odvezen u bolnicu nakon žestokog udarca u glavu

E. Dindić

Fener je poražen u petom susretu finala prvenstva Turske od Anadolu Efesa sa 86:76. 

Međutim, ono što može više zabrinuti Željka Obradovića je povreda Luigija Datomea. U trećem periodu dobio je nezgodan udarac u glavu, gdje je čak i na kratko izgubio pamćenje.

Medicinski tim ovog kluba nije mu dopustio povratak na parket te je prevezen u bolnicu. Koliko je ozbiljna povreda još nije poznato.

Datome se pridružio Feneru u finalu nakon oporavka od povrede noge koju je zadobio u aprilu. Željko Obradović poslije utakmice rekao je da je Datomeov povratak pravo malo čudo.

Potražite više informacija na temu Super Ligi:

"Zaista je čudo što Datome uopšte igra utakmicu. On nije igrao dugo vremena utakmicu. On je imao samo dva treninga sa nama", istakao je Obradović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi