David Blatt prekinuo suradnju s New York Knicksima

Odustao od funkcije savjetnika

David Blatt prekinuo suradnju s New York Knicksima

New York Knicksi i David Blatt neće nastaviti suradnju nakon što je istekao njihov ugovor po kojem je slavni trener obnašao funkciju savjetnika u klubu. 

Kako piše New York Post, promjene u strukturi bile su očekivane od trenutka kada je funkciju predsjednika kluba preuzeo Leon Rose koji je naslijedio Steve Millsa koji je i doveo Blatta na savjetničku funkciju. 

Blatt je po prvi put imao uredski posao nakon 26-godina neprekidnog trenerskog staža, a s klubom se rastao u prijateljskim odnosima. Inače, 60-godišnjem Blattu je prošlog ljeta dijagnosticirana multipla skleroza, samo par mjeseci prije rastanka s Olympiacosom. 

Od tog trenutka kako je i sam priznao počeo je razmišljati o mirovini, a ona je čini se nakon prestanka suradnje s grčkim klubom, postala neminovnost. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi