Novi težak poraz na Eurobasketu

Debakl bh. juniora protiv Litvanije

9

Komentari (9)

hercegbih
OVI JADNICI SE STVARNO OPSJEDAJU S TIM DA SU ONI MI DA SMO MI ISTE KRVI I LOZE..NE DAJ MI BOZE I ALLAHA MI MOG..PA VI STE BOLA KMETOVI KOCKASTE GLAVE SELJACKE..MI SMO PLAVA KRV BEGOVSKA POTOMAKA BOSNJAKA I STAROSJEDIOCA ILIRA.. VI STE SLAVENI KOCKASTI KO RUSI POLJACI SLOVACI CESI I TI TAMO BARBARI...BUDALE JEDNE..NE POREDITE SE S NAMA..JER VI NISTE MI.. MI SMO PLEME A VI STE KMETOVI
SEIKO
VI STE OBIČNI ĐUTURUMI.
hercegbih
Zna kraljica jeleba sta je muslimanska prangija..osunecena ..mozete i mame i sestre pitat
rimke
uvedem ti majci nesto sto voli bosnjacki najvise voli
Benjamingst
Kretenu jedan 2015 smo bili prvaci Europe u toj kategorij... zasto se krijes skutoru pod prezemenom Kodro? Zasto ovaj sportsport ba dopusta ovakvim budalama da komentarisu. Sakat si ti al u mozgu skutore.
Benjamingst
Benjamin je, prema tradiciji, bio mlađi brat Jusufa a.s. Ako je Jakub a.s., kao Božiji Poslanik mogao svom sinu dati ime, nema smetnje da i muslimani daju svojoj djeci to ime, kao što daju ime Jusuf, Jakub, kao i imena drugih Božijih Poslanika a.s. U Kuranu se spominje ime Benjamin a kazes dasi Musliman a neznas tko je bio Benjamin Jusufu a.s.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.