Uvjereni su u dobar rezultat

Delalić pred Igokeu: Svi vjerujemo u pobjedu

O. Lekić

Košarkaši sarajevske Bosne Royal večeras igraju drugi meč doigravanja za prvaka BiH protiv ekipe Igokee.

Pred duel sa Igosima za SportSport.ba je govorio košarkaš Bosne Royal Haris Delalić. On očekuje pobjedu u ovom duelu i vjeruje da uz publiku do nje mogu doći.

"Želim pozvati navijače da nas podrže. Očekujem jaku i neizvjesnu utakmicu. Želimo pobjedu, ali za to nam je potrebna podrška publike", rekao je Delalić, te je dodao:

"U prvoj utakmici smo dali sve od sebe. Međutim, naglo smo pali u drugom poluvremenu, što nam se sada ne smije desiti", istakao je košarkaš sarajevskog kluba.

Podršku s tribina će dobiti i od Hordi zla, koji na utakmicu dolaze nakon što isprate finale Kupa gdje njihov tim FK Sarajevo dočekuje Široki.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Jako nam je drago da Horde zla dolaze da nas podrže. Publika nam je jako važna da dođemo do pobjede", istakao je Delalić.

Meč Bosne i Igokee igra se večeras od 20:15 sati u dvorani Mirza Delibašić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije