Play Off dočekuje Triglav

Delić: Agresivnom odbranom do pobjede nad Triglavom

Midhat Šljivak

Mlada košarkašica Play Offa, Anđela Delić u pobjedi nad Badelom je pružila sjajnu partiju, te se našla u najboljoj petorci 2. kola Regionalne lige.

Anđela je zadovoljna svojim igrama na otvaranju sezone, a upravo od njenog raspoloženja mogao bi zavisiti ishod večerašnjeg susreta Play Offa i Triglava.

"Moja zapaženija uloga je rezultat dobrih treninga od početka sezone uz maksimalnu podršku saigračica i trenera, tako da sam jako zadovoljna", uoči susreta sa Triglavom je izjavila Anđela Delić.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (Ž):

"Triglav je ekipa koja nije značajno promijenila roster, tako da će ova utakmica biti najbolji pokazatelj koliko smo mi napredovali u odnosu na prošlu sezonu. Mislim da će ključ koji bi mogao otvoriti vrata pobjede biti agresivna odbrana", dodala je Anđela.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.