Dennis Smith Junior je spreman za takmičenje u zakucavanjima
Foto: Screenshot

Pirueta playmakera Knicksa

Dennis Smith Junior je spreman za takmičenje u zakucavanjima

Dennis Smith Junior je trejdovan iz Dallas Mavericksa u New York Knickse, a sinoć je upisao rekord karijere kada su poeni u pitanju.

Postigao je novi playmaker Knicksa 31 poen i dodao osam asistencija u gostujućem porazu (103:120) svoje ekipe od Detroit Pistonsa.

Također, Smith Jr. je tokom treće dionice izveo fantastičo "360" zakucavanje i ponovo pokazao kakvim odrazom raspolaže.

Inače, Smith Jr. će i ove godine nastupiti na All Star takmičenju u zakucavanjima, nakon što prošle, po mnogima nepravedno, nije stigao do drugog kruga.

Osim njega u Chrarlotteu će se 16. februara u zakucavanjima takmičiti Atlantin John Collins, Hamidou Diallo iz OKC-a i Miles Bridges, košarkaš Hornetsa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi