Derrick Rose će sanjati bh. košarkaša: Jusuf Nurkić ga dva puta zalijepio, pa mu se nasmijao u facu

Sjajna partija Nurkića

Derrick Rose će sanjati bh. košarkaša: Jusuf Nurkić ga dva puta zalijepio, pa mu se nasmijao u facu

Endin Čaušević

Košarkaši Portlanda sinoć su na domaćem parketu pobijedili Minnesotu sa 113:105, a još jedan sjajan meč odigrao je bh. košarkaš Jusuf Nurkić.

Nurkić je bio jedan od najboljih na parketu i uz Lillarda ponovo je vodio Portland do pobjede. Bh. košarkaš je na parketu proveo nešto manje od pola sata, a uspio je upisati 22 poena, 11 skokova, četiri asistencije, četiri blokade i tri ukradene lopte.

Posebno impresivne bile su blokade našeg košarkaša, a najviše su "nastradali" Derrick Rose i Karl-Anthony Towns. Nurkić im je podijelio po dvije blokade, a posebno je uživao u onima protiv Rosea kada mu se čak nasmijao u facu.

Top Komentari

stopkrkanima
Seljak.
7 16

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi