Dirljiva poruka Jusufa Nurkića nakon povrede
Još jedna u nizu povreda za bh. košarkaša. Nakon teške povrede koljena i loma fibule, sada mu je stradao i skočni zglob. (Foto: Portland Trail Blazers)

Oglasio se putem društvenih mreža

Dirljiva poruka Jusufa Nurkića nakon povrede

M. Šljivak

Centar Portland Trail Blazersa Jusuf Nurkić doživio je sinoć povredu desnog članka u duelu protiv Washington Wizardsa.

Nurkić je nezgodno doskočio nakon što je pokušao da zaustavi protivničkog košarkaša i odmah se vidjelo da nešto nije u redu sa njim i ubrzo je napustio meč.

Prvi pregledi srećom nisu ustanovili veća oštećenja. Iz Portlanda stižu vijesti kako se radi samo o istegnući, ali će bh. košarkaš vjerovatno propustiti naredni meč protiv Houston Rocketsa koji se igra u subotu.

Nakon povrede oglasio se i Jusuf Nurkić koji je samo kratko napisao:

"Teški putevi često vode do prelijepih mjesta".

Podsjetimo, Nurkić je kroz karijeru imao dosta problema sa povredama. Dok je nosio dres Denver Nuggetsa imao je velikih problema sa koljenima, a po dolasku u Portland je doživio napuknuće fibule.

Ipak, to ga nije previše poremetilo i on ove sezone igra bolje nego ikad. Na prosjeku je od preko 15 poena i gotovo osam skokova po meču.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi