Dječaci brutalno pretukli sudiju nakon utakmice
Foto - Screenshot

Nevjerovatna scena

Dječaci brutalno pretukli sudiju nakon utakmice

M. Šljivak
Teme:

Nevjerovatna scena dolazi nam iz Sjedinjenih Američkih država gdje su nakon jedne košarkaške utakmice dječaci odlučili da prebiju sudiju.

Nesretnog čovjeka su ratoborni tinejdžeri napali nakon što je svirao kraj utakmice. Oborili su ga na parket i zadali su mu brojne udarce po tijelu.

Razlog napada nije poznat. Nešto je očigledno zasmetalo mladim košarkašima koji su odlučili napasti čovjeka nakon što se utakmica završila.

Sudija je dobio poprilično žestoke batine. Čak 30 šavova je na njegovom tijelu, a nakon što se pojavio snimak reagovala je i policija grada Lithonia u saveznoj državi Georgia.

Pokrenuta je istraga zbog napada na sudiju. Počinioci će biti indentifikovani i protiv njih će se podnijeti krivične prijave.

"Žao nam je zbog dešavanja u našoj zajednici ovog vikenda. Želimo služiti zajednici kako bi ona bila što sigurnija. Pokrenuli smo istragu u ovom slučaju", saopšteno je iz policije.

Ono što je sigurno je da ove dječake čeka poprilična kazna za ono što su uradili jer je to neoprostivo.

Promo

Top Komentari

Edin Merlin
Budući klošari,narko dileri i ubice. Da vidimo reakciju javnosti..!
0 2
crnoicrveno
Pa ce opet klecanje i BLM
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi