Tri djevojke dobile najbolje mjesto, pa ponašanjem osramotile sport: "Kakve su mi grudi?"

Video je viralan

Tri djevojke dobile najbolje mjesto, pa ponašanjem osramotile sport: "Kakve su mi grudi?"

Admin Čaušević

Velike sportske zvijezde su magnet za djevojke, posebno one koje vole da besplatno žive na visokoj nozi te ljubav kupuju svojim šarmatnim i privlačnim izgledom.

Na društvenim mrežama se pojavio zanimljiv snimak tri djevojke koje su došle na jednu NBA utakmicu i zauzele mjesto u prvim redovima.

U kadru su bili manje od tri sekunde, ali i to je bilo dovoljno da im dolazak gledanje košarkaške utakmice nije toliki prioritet koliko im je cilj da budu viđene.

I dok bi ljubitelji košarke sa velikim interesom i divljenjem što imaju najbolju poziciju u dvorani upijali svaki detalj, to se i ne može reći za ove dame.

Prioritet im je bilo vidjeti kako one zapravo izgledaju. Nije ih ni previše zanimalo šta se dešava oko njih, koliko je bilo važno napraviti dobar selfie ili story za Instagram.

Oglasi

Svakako se može diskutovati i u izboru odjeće za jedan košarkaški događaj posebno se to odnosi na damu u bijelom koja je u prvi plan stavila svoje grudi.

Neki od komentara su brutalni, pa fanovi djevojke ismijavaju da su jedne druge pitale kakve su im grudi, jesu li lijepe i slično...

Sve se dešavalo uoči jedne utakmice između Boston Celticsa i New Orleans Pelicansa, a u jednom trenutku se na snimku može vidjeti i mlada zvijezda Zion Williamson.

U opisima videa vjerovatno sarkastičnim tonom se može pročitati kako je upravo Williamson nabavio ulaznice damama u prvom redu.

Williamson je poznat po tome da je do sada imao buran život kada su u pitanju dame lakog morala, a navodno je bio i u vezi s nekim porno glumicama.

Tako je 23-godišnjak trenutno u vezi sa bivšom striptizetom, Akheemom, koja će uskoro postati i majka njegovog djeteta.

Inače, za utakmice play-offa NBA ulaznice pored terena se skuplje od 1.000 dolara, dok se tokom regularnog dijela u zavisnosti od rivala i važonsti meča mogu nabaviti i za 500 dolara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi