K'o minus i plus, k'o Amer i Rus: Hamulić i Instagram zaista nisu kompatibilni

Said ponovo napravio "show"

K'o minus i plus, k'o Amer i Rus: Hamulić i Instagram zaista nisu kompatibilni

Eldar Ganibegović

Novopečeni reprezentativac Bosne i Hercegovine, Said Hamulić, ponovo je napravio, nazovimo ga showom, na Instagramu. I ovoga puta je objavio jedan sporan story, pa ga zatim obrisao.

Bivši selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, Faruk Hadžibegić, u martu mjesecu na spisak nije uvrstio napadača Saida Hamulića za utakmice s Islandom i Slovačkom, nakon čega se ovaj fudbaler putem Instagrama odjavio od naše selekcije i poručio kako će u budućnosti čekati poziv Nizozemske u kojoj je rođen.

Kasnije je Hadžibegić otputovao u Francusku i razgovarao s ovim mladićem, te mu je u junu pružio šanse na utakmicama protiv Portugala i Luksemburga, gdje je, treba to reći, bio jedan od najagilnijih na terenu kada je ušao.

Novi Zmaj je proteklu polusezonu proveo u Toulouseu u koji je stigao iz poljskog Stal Mieleca nakon što je "eksplodirao" u Ekstraklasi, no u dresu osvajača Kupa Francuske se nije naigrao i već se spominje kako bi ovog ljeta mogao promijeniti sredinu.

Hamulić se povezuje s prelaskom u Englesku, no te glasine su trenutno sve tiše i pitanje je ima li u tome i koliko istine.

Oglasi

Sada je ponovo napravio "show" na Instagramu, doduše manje štetan nego onaj u martu u kontekstu reprezentacije. Jutros je u 2 sata objavio story na kojem gleda YouTube klip uz opis: "Movie time". 

Opis nije dostupan.

Ne bi tu bilo ništa sporno da nije gledao klip njegove dobrodošlice u škotski Celtic, koji nosi naziv: "Saïd Hamulic - Welcome to Celtic? 2022/23 - Crazy Skills & Goals | HD".

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Mnogi navijači su ovo protumačili kao najavu transfera u redove škotskog velikana, no od toga teško da ima išta jer je video star osam mjeseci i nastao je još dok je Hamulić bio u Poljskoj. 

Bez obzira na to, ubrzo je Hamulić obrisao story i trenutno ga nema na njegovom profilu. 

Top Komentari

Hashim_Kuchuk_Hoki
Izgleda ovo rijetko glup mali
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi