Sloboda dovela pojačanje iz Ukrajine

Šalić se pridružuje Tuzlacima

Sloboda dovela pojačanje iz Ukrajine

Haris Zilić

Očekuju nas promjene u igračkom kadru OKK Sloboda.

Dres tuzlanaske ekipe u naredno periodu nosit će Đoko Šalić bivši košarkaš Partizana koji dolazi iz ukrajinske ekipe Cherkasy gdje je bio jedan od najkorsnijih igrača.

Igranje na bh. parketima neće mu biti nepoznanica obzirom da je u karijeri jedan period nosio dres Sparsa.

Šalić će biti zamjena za američkog košarkaša Jylesa Smitha koji napušta Slobodu zbog problema sa zdravljem.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Inače, Šalić je imao zapažene partije i u omladinskim selekcijama Srbije s kojom je u periodu od 2012. do 2015. godine osvojio čak četiri medalje na velikim takmičenjima, a svakako se izdvaja titula prvaka Evrope u uzrastu U20 na Eurobasketu u Italiji 2015. godine,

Top Komentari

Maximilian
Čovjek sa Sokoca I prošao sve kategorije Sparsa a Gosn. Zilić piše: "Igranje na bh. parketima neće mu biti nepoznanica obzirom da je u karijeri jedan period nosio dres Sparsa."
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti