Dmitri Sokolov se vratio iz penzije
Iskusni centar nije se dugo zadržao u penziji, te odlučio je da se vrati na parket

Iskusni centar pojačao Khimki iz Moskve

Dmitri Sokolov se vratio iz penzije

E. Dindić

Nekoliko mjeseci nakon odlaska u penziju, Sokolov je odlučio da se ponovo vrati na parket.  

Dmitr Sokolov se vratio u Khimki. Ruski tim je uspio dogovoriti detalje ugovora sa Sokolovim, koji će biti član ovog tima do kraja sezone.

Međutim, Sokolov će moći pomoći Khimkiju samo u VTB ligi. Ovaj iskusni centar se penzionisao prošlo ljeto, nakon gotovo tri sezone nastupanja za Khimki. Prije Khimkija nastupao je za CSKA Moskovu, i Krasny Oktybar u VTB ligi, a osim njih nastupao je još za Lokomotivu Kuban i Unics Kazan.

Sigurno je da će ovaj košarkaš predstavljati odlično pojačanje za tim Khimkija u domaćem prvenstvu, gdje imaju najveće ambicije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi