Dobar učinak Kikanovića u porazu Monaca
Bh. centar i ove sezone je glavni igrač francuskog viceprvaka. Međutim, često mora da igra sam jer mu saigrači ove sezone nisu često raspoloženi. Zbog toga i Monacio ima nešto lošije otvaranje sezone

Najbolji u svom timu

Dobar učinak Kikanovića u porazu Monaca

Midhat Šljivak

Monaco je u 5. kolu prvenstva Francuske poražen na gostovanju kod Gravelinesa rezultatom 74:65.

Kao i većinu utakmica ove sezone Kneževi su odigrali dobro, ali su popuštali u ključnim trenucima i na kraju su od Gravelinesa doživjeli treći poraz u prvenstvu.

U ovom duelu presudila je posljednja dionica. Gravelines je odigrao fantastično (23:13), Monacu povratka nije bilo i poraz je bio neizbježan.

Bh. centar Elmedin Kikanović je u poraženom timu imao jako dobar učinak sa 14 poena i šest skokova za 24 minute na parketu.

Domaće je sa 14 koševa predvodio Mipoka, a po 13 su dodali Sosa i Koffi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi