Doboj dobiva vrhunski košarkaški teren, otvara ga Ognjen Kuzmić

Mozzartov humanitarno-sportski karavan

Doboj dobiva vrhunski košarkaški teren, otvara ga Ognjen Kuzmić

Velika akcija kompanije Mozzart „Sto terena za jednu igru“ nastavlja se u Doboju, gdje će obnovljeni košarkaški teren u ponedeljak, 13. avgusta od 18 časova, svečano otvoriti srbijanski reprezentativac Ognjen Kuzmić.

Potpuno rekonstruisano igralište nalazi se u naselju Pijeskovi u Doboju, gde će svi stanovnici grada na rijeci Bosni ubuduće moći da uživaju u igri pod koševima u uslovima kakve imaju profesionalci - na novoj specijalnoj podlozi, s profesionalnim konstrukcijama, zglobnim obručima i kliritnim tablama.

Prije nego što slavni Dobojlija Ognjen Kuzmić svečano otvori teren koji će nositi njegovo ime, posjetioci će uživati u revijalnoj utakmici mladih sportista iz KK FinDo. Upravo je u ovom košarkaškom klubu centar španskog Real Madrida načionio svoje prve košarkaške korake.

Kompanija Mozzart pripremila je i brojna iznenađenja za posjetioce, između ostalog i takmičenje u šutiranju trojki, a najuspješniji učesnici osvojiće sjajne nagrade.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

Kompanija Mozzart poziva građane Doboja da zajedno sa Ognjenom Kuzmićem uživaju u sportu, druženju te na taj način pošalju poruku o važnosti njegovanja sportskog duha i zdravog života.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi