Dobra atmosfera na treningu košarkaške reprezentacije, Kamenjaš i Tomić trenirali odvojeno
Košarkaška reprezentacija BiH koja je sačinjena pretežno od mladih košarkaša večeras je u zeničkoj Areni odradila jedan od treninga prije puta za Bugarsku

Izabranici Vedrana Bosnića trenirali u zeničkoj Areni

Dobra atmosfera na treningu košarkaške reprezentacije, Kamenjaš i Tomić trenirali odvojeno

Dino Kurbegović, foto: Dino Kurbegović

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine predvođena novim selektorom Vedranom Bosnićem, odradila je večeras i drugi trening u zeničkoj Areni, nakon što su se jučer okupili u Zenici.

Večeras su stručnom štabu na raspolaganju bili svi igrači koje stručni štab očekuje da bude u konkurenciji za meč s Bugarskom. Trenirali su, ali odvojeno i povrijeđeni Obrad Tomić, te Kenan Kamenjaš, koji vjerovatno neće igrati protiv Bugarske, ali moguće je da će se oporaviti do utakmice protiv Finske u Zenici, narednog ponedjeljka.

Ono što se moglo vidjeti na treningu jeste mladost, poletnost i velika želja igrača za dokazivanjem novom selektoru, koji je jasno od početka preuzimanja reprezentacije istakao da će reprezentacija igrati agresivnu, snažnu i brzu košarku, što je možda i nedostajalo u proteklom periodu.

Naši reprezentativci će u Zenici odraditi još dva treninga, a onda je planiran i odlazak za Bugarsku. Od ove oslabljene ekipe sigurno je da ne možemo za početak očekivati spektakularnu košarku i neke velike rezultate, ali sigurno je da su oni željni dokazivanja da ostanu u reprezentaciji i za naredne utakmice, ali i kvalifikacije.

Top Komentari

Dobar,Los,Zao
Fali Medin Duskaj!
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi