Trener Dynamica nakon poraza od Sparsa

Đokić: Odlučili su iskustvo i snaga Sparsa

Sparsi su danas upisali važnu pobjedu nad Dynamicom u 18. kolu 2. ABA lige. Nakon neizvjesnog meča na Grbavici, Sprsi su slavili rezultatom 88:84.

"Dobra utakmica, mi smo izgledali jako dobro, motivisano. Želju smo imali, htjeli smo iznenaditi Sparse, ekipu koja je trenutno u vrhu", istakao je nakon utakmice trener gostiju Vladimir Đokić, pa nastavio:

"Bili smo motivisani i hrabri nekih 37-38 minuta. Međutim, iskustvo i snaga domaće ekipe su odlučili."

"Mi smo imali dvije ili tri lopte gdje ne znam ni šta smo uradili u napadu. Trebali smo biti strpljiviji, trebali smo ići na ulaz, ali smo šutali i iskusna ekipa je to iskoristila. Sve u svemu, dobra utakmica, publika je bila sjajna. Lijepo je igrati ovdje, a Sparsima želim sve najbolje u play-offu", dodao je Đokić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi