Domagoj Bošnjak novo pojačanje HKK Široki

Dolazi iz Francuske

Domagoj Bošnjak novo pojačanje HKK Široki

HKK Široki dobio je još jedno vrijedno pojačanje.

Saradnju sa aktuelni prvakom BiH danas je dogovorio povremeni hrvatski reprezentativac Domagoj Bošnjak, koji je, kako je saopšteno, potpisao ugovor do kraja sezone.

Posljednji angažman Bošnjak je imao u Francuskoj. Nastupao je za Rouen, za koji je prosječno igrao 25 minuta uz 8,2 poena, 3,2 skoka i 1,8 asistencija, a svi u klubu uvjereni su kako su njegovim dolaskom znatno osnažili svoj kadar.

"Sretan sam što sam se vratio u svoj klub. Ekipu poznajem dobro, odlično igraju i nadam se da ćemo svi skupa biti još bolji i da ćemo ostvariti zacrtane ciljeve", izjavio je za službenu stranicu kluba Bošnjak.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Kroz karijeru Bošnjak je, između ostalog, još nastupao za Cibonu, Zadar i Cedevitu.

Top Komentari

Antisha
Sretno Domo!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi