Donald Trump brutalno prozvao LeBrona Jamesa: "Jesi li razmišljao da postaneš žena?"
Foto - Screenshot

Nekadašnji predsjednik SAD-a

Donald Trump brutalno prozvao LeBrona Jamesa: "Jesi li razmišljao da postaneš žena?"

M. Šljivak

LeBron James u prošlosti je često dolazio u sukob s nekadašnjim američkim predsjednikom Donaldom Trumpom.

Zvijezda Los Angeles Lakersa javno je kritikovala Trumpa tokom četiri godine u Bijeloj kući, a i proslavio je njegov odlazak s vlasti 2020. godine.

Kontroverzni Donald Trump nije zaboravio šta je LBJ pisao i govorio prethodnih godina, pa je na jednoj od  tribina koje se održavaju širom Sjedinjenih Američkih Država odlučio da ponovo 'udari' na slavnog košarkaša.

"Reći ću ovo LeBronu Jamesu, koga baš i ne volim. Reći ću mu: 'LeBron, jesi li ikad razmišljao da postaneš žena? Jer, ako jesi, volio bih te imati u svom košarkaškom timu", rekao je Trump na tribini u Nebraskoj.

James s Lakersima u ovoj sezoni nije blistao i čuveni tim iz Los Angelesa je ostao bez doigravanja i sigurno da je Trump uživao u neuspjehu sjajnog košarkaša.

Njihova verbalna bitka sigurno će biti nastavljena, a vidjet ćemo hoće li Donald Trump ponovo biti kandidat za predsjednika SAD-a 2024. godine.

Top Komentari

Goran86
Joj ovog opet uzeo tablete od punice
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije