Jusuf Nurkić odigrao dobru partiju za svoje Phoenx Sunse

Nevjerovatni Luka Dončić ispisao historiju NBA lige, New Yorkom odjekivalo MVP!

5

Komentari (5)

Realno01
Odavno propala liga.Sve je u HOT DOG folu.Sjedi,jedi i uživaj u cirkus predstavi.Nema ovo veze sa ozbiljnim sportom.Euroliga atraktivnija 10 puta.
trzac
Cirkus liga koju gledaju samo djeca do 15g. Pogledao sam ove sezone par utakmica cisto da vidim jel se sta mjenja, zakljucak je da se mjenja ali na gore. U svakom timu ima po 1-2 igraca koji 50% utakmice igraju sami. Uzme loptu ispod svog kosa, prevede je na protivnicku polovinu, sutira, i tako u krug. Ako tog igraca ne ide, gledamo reviju promasaja i procenat suta od 2%. Al zato reklame idu ko halva. Ko hoce da gleda kosarku, Euroleague.
bk123
Marketing je čudo
user1636137141
Apsolutno se slažem. Nekad je na njihovim utakmicama dominirala odbrana a danas... Ja bih ukinuo šuteve za tri poena.
Nenad007
Zaboravio si napomenuti da bi svaki tim u tom cirkusu tvoju repku pobijedio s 50-tak razlike !
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.