Dončić: NBA liga? Nisam siguran hoću li tamo naredne sezone!
Dončić je ove sezone nezaustavljiv u dresu Real Madrida (Foto: EPA)

Najbolji igrač Evrope ne žuri nigdje

Dončić: NBA liga? Nisam siguran hoću li tamo naredne sezone!

Midhat Šljivak

Slovenac Luka Dončić glavni je kandidat za prvi pik na NBA draftu 2018. godine.

 

Ovaj 18-godišnji čarobnjak je igrama u dresu Real Madrida i reprezentacije Slovenije zaludio apsolutno sve, a predviđa se da bi on trebao biti prvi pik drafta naredne godine.

Međutim, Dončić još uvijek ne želi previše pričati o odlasku u NBA ligu. Još uvijek nije siguran da li će tamo biti već naredne godine.

"Nisam siguran da li ću biti u NBA ligi naredne sezone. Vidjećemo kako će se ova završiti. Niko ne zna šta donosi budućnost", rekao je košarkaš Real Madrida.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

Dončić je trenutno statistički najbolji igrač Eurolige. Ono što radi na parketu je zaista čudesno i sigurno je da će i u NBA ligi imati šta da pokaže.

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti