Dončić se pokajao zbog objave na Twitteru: Žao mi je, nisam pazio

Obrisao je objavu

Dončić se pokajao zbog objave na Twitteru: Žao mi je, nisam pazio

Košarkaš Dallasa Luka Dončić uputio je izvinjenje svojim fanovima zbog nepromišljene objave na Twitteru.

Jedan od najboljih igrača NBA lige se, kao i svi sportaši, nalazi u samoizolaciji uslijed pandemije koronavirusa, a vrijeme 'krati' gledajući utakmice Crvene zvezde čiji je inače veliki simpatizer.

Na svoj Twitter nalog Dončić je tako odlučio da podijeli djelić atmosfere koju prave najvatrenije pristalice Crvene zvezde. Odabrao je čuveni video na kojem sestra Charlesa Jenkinsona u nevjerici gleda navijanje Delija, ali očito nije primijetio da se na istom u pozadini čuju neprimjereni povici.

Problem je u tome što su domaći navijači skandirali poziv na ubijanje Albanaca, što je jedan od učestalih povika na njihovim utakmica, a shvativši to kasnije Dončić je obrisao svoju objavu i uputio izvinjenje.

"Žao mi je zbog videa koji sam objavio, nisam vidio loše riječi. Nikad ne bih objavio nešto takvo", napisao je Dončić.

Top Komentari

Keno
Dobro nebi podjelio. A jeste primjetili kako nece da kaze da se ne slaze s tim cetnicima
4 0
Benjamingst
Cetnik je to
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije