8

Komentari (8)

Maestro
Ovaj novinar se razumi u košarku ko ja u bejzbol očigledno
Zulfikar
Zar ovog manihaka iko uzima za ozbiljno? Pa taj FOX izgleda zaposljava samo psihopate i sociopate, kad se samo sjetim Bill O’Reilly/a odma me osip obuzme.
DadiG
Skip je budalaš po kome ni LeBron James nije nešto specijalno i našao mu je više mana nego Dončiću. Luka je fantastican, top 5-10 igraca u ligi, ali pošto niko nije savršen, ima Skip i opravdanih kritika mada nije ni spomenuo izgubljene lopte.
DamirS
Nije mi Dončić nimalo drag ali mislim da je Amerima trn u oku jer je zbilja dobar i sa 20 godina igra bolje od većine američkih superzvijezda. A da šuta loše...pa jeli ovaj novinar ikada vidio koliko šuteva uzme npr. Harden. Ali on je Amer pa ne šuta loše.
lingafo
Nije ti drag jer je lijep, mlad i uspjesan, a ti samo mlad? Je li to, braca?
DadiG
Ne vidim što ti nije drag ali to je stvar ukusa i mišljenja, ali da je Amerima trn u oku nije uopšte tacno. Ne prestaju pricati o njemu i hvale ga na sva usta.
DelPiero
Ovaj novinar je poznat po svojim glupostima, pricao je gluposti i o Lillardu nedavno, valjda je to njegov metod da stekne popularnost.
Lud
Jede vanago ... kratko i jasno
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.