Dončićeva majka u čudnoj situaciji u Turskoj: Znate li vi Luku?
Mama Luke Dončića imala je zanimljiv susret sa jednim prolaznikom u Istanbulu

Interesantna situacija

Dončićeva majka u čudnoj situaciji u Turskoj: Znate li vi Luku?

E. Dindić

Za Luku Dončića i ono što je uradio prve sezone u NBA ligi svi znaju, on je svakako već sad veliko ime od kojeg se ono najbolje tek očekuje.

Lukina mama se podsjetila u Istanbulu, ustvari uvidjela je koliko je poznat njen sin. Mirjam Poterbin bila je u Istanbulu prošle sedmice, kada je zaustavio jedan čovjek da je pita odakle je.

Kada je Poterbin odgovorila da je iz Slovenije, odmah je uslijedilo neizbježno pitanje o Luki Dončiću.

Njen odgovor na društvenim mrežama nasmijao je sve. Ona je naime poručila da joj se čini da je čula za tog Luku Dončića.

Međutim ovo nije prvi put da Lukina mama dospije u žižu javnosti.

Prošlo ljeto kada je Dončić izabran na NBA draftu, svi su pričali o njoj. Čak  je i košarkaš Golden State Warriorsa Andre Iguodala napisao tweet o njenom fantastičnom izgledu.

Dončić je svoju prvu sezonu završio na prosjecima od 21,2 poena 7,8 skokova i 6,0 asistencija a ono najbolje od njega tel se očekuje u narednim sezonama.

Top Komentari

Medo-Brundo
dobra mama
3 0
Emir
Milfaca je beton
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi