7

Komentari (7)

izvoristine
Ma eb.. ih sta me briga sta djeca od genocidasa rade. Nije mi jasno zasto uopste pisete o njima i njihovom sportu. Kad su to zakleti dusmani da uniste Bosnjake do jednog samo ako ih zapadne.
Peđa
Nema veze selektore mi igramo SP drugi gledaju na TV-u. A i hvala odbojkasicama koje su odbranile Evropsku titulu.
edinho
Popusis ti svima koji gledaju preko TV
Peđa
Napases mi se jaja dok gledas Srbe na TV.
K79
ne razumijem tvoj komentar !? zašto , ko te šta pitao uopšte ! neke glupe provokacije bez ikakve potrebe, ljepo đorđević kaže ljudi vas zasluženo dobili i to je to ! imate priliku protiv argentine da pokažete koliko ste jaki !
Konze
Nema veze selektore i ne sikiraj se selektore biti presuđen za GENOCID je veći problem. Selektore i navijači (iz neke BH pripizdine) vi ste GENOCIDAŠI.
edinho
Jeste se bili digli...lako je Porto Riko bilo trpat,prvi put ste naletili na jacu reprezentaciju i dovidhenja
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti