Đorđević sa 16 igrača u kvalifikacije
(Foto: EPA)

Bogdanović i Bjelica predvode Srbiju

Đorđević sa 16 igrača u kvalifikacije

Midhat Šljivak

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Saša Đorđević odabrao je 16 igrača koji će nastupiti u kvalifikacionim mečevima za Svjetsko prvenstvo protiv Grčke i Estonije.

Kako su mu dolazak u nacionalni tim otkazali Nikola Jokić, Boban Marjanović i Miloš Teodosić, dok Stefan Birčević i Ognjen Kuzmić nisu mogli doći do povreda, Đorđević je odabrao 16 igrača koji su mu rekli "da".

I dalje Srbija raspolaže itekako dobrim i kvalitetnim rosterom, a prve zvijezde su košarkaši Sacramento Kingsa Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica.

Đorđević je odabrao ovih 16 igrača:

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

Bogdan Bogdanović, Nemanja Bjelica, Nemanja Nedović, Dragan Milosavljević, Nikola Kalinić, Stefan Jović, Vladimir Lučić, Stevan Jelovac, Marko Simonović, Miroslav Raduljica, Nikola Milutinov, Vasilije Micić, Aleksa Avramović, Dejan Todorović, Uroš Luković i Ilija Đoković.

Srbija će u septembarskim utakmicama snage odmjeriti protiv Grčke u Atini 13. septembra i tri dana kasnije u Beogradu protiv Estonije.

Top Komentari

BIHzmaj
Mozda da gordic ocekiva poziv ove reprezentacije, ili da ”peva boze pravde”
3 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi