12

Komentari (12)

BenarisZe
uredu je postovati komsije i "navijati" ali dizati toliko polemike o tome da si ti "srbin" a zivis u republici Bosni i Hercegovini. Jasno ti u pasosu stoji ko si i sta si. To sto jeu vas mal' entitet i to da biste vi da budete veci a niko vas ne j*be 1% to je vise problem vasih korjena. Življeli.
Mirsad
Korijeni 99% pravoslavnih kršćana, koji žive u Bosni, sežu do Rumunije, oni sa Srbijom nemaju ništa zajedničko. Historija je precizno zabilježila seobe naroda, tsko da pokret od oko 300.000 Cincara i Vlaha, koe Turci sredinom šesnaestog stoljeća dovedoše u Bosnu i današnju Hrvatsku, nije ostao nezabilježen. Geografija još bolje "pamti" ta dešavanja, pa se i danas planine oko Sarajeva zovu Cincar i Romanija, a kod Travnika Vlašić. Da su došli.iz Srbije i planine bi se drugačije zvale...
Hrubesch
Fakat je da su sve dosada razbili 30-40 razlike i vise,ali je najinteresantnije(moje misljenje)da su igrali sa 50% snage i svojih mogucnosti.Samo onoliko koliko im je trebalo.
mile
Bravo Sale kralju
Pljuc
Ovaj kao da je atomski fizičar a ne košarkaški trener, čuj reći novinaru da je glup može samo primitivaca poput ovog jadnika!
Panjevi7
Što ovaj portal gotivi naše komšije Srbe to je čudo! Hahahahaha
Hep333k
Zato sto ih svi citaju. Oni koji vole Srbiju, oni koji je mrze i ono 3% ljudi koji su ovdje jer ih zanima sport.
ZoLovernj
Bez ijednog treninga bićemo prvaci Svijeta... Srbijaa do Šenženaaaa.. Donesi kući ZLATO što se zlati!!!
Dino_2000
@ZoLovrenj Ne bi da te razocaram,ti si ocito pogrijesio.Ovo je selektor reprezentacije Srbije, mi se nismo plasirali na svjetsko prvenstvo.
infinity2612
Mrs bre u Srbiju u budi srbijanac, ovdje si bosanac pravoslavac
Krivaja Zavidovići
karlhajncbrazzzo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti