Doskorašnji košarkaš Igokee pojačao Cibonu

Vukovi dobili pojačanje

Doskorašnji košarkaš Igokee pojačao Cibonu

Doskorašnji član Igokee Marko Ljubičić karijeru će nastaviti u Ciboni, objavio je zagrebački klub na svojoj zvaničnoj stranici.

Nakon što su Cibosi riješili pitanje trenera za sljedeću sezonu, sada su dobili i pojačanje na terenu u vidu 30-godišnjeg srbijanskog košarkaša Marka Ljubičića koji je i zvanično potpisao ugovor.

"Dobro došao u Cibonu, Marko", stoji, između ostalog, u saopćenju ovog kluba.

Radi se o organizatoru igre s dosta iskustva, a ljubitelji regionalne košarke ga pamte po nastupima u ABA ligi, gdje je, između ostalog, igrao za Metalac, MZT Skoplje te Igokeu u kojoj je prožao vrlo dobre partije.

Od zemalja van regiona iskusni Ljubičić se okušao i u Grčkoj, Ukrajini i Španiji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi