Nekadašnji trener Slobode i Širokog povrijeđen u saobraćajnoj nesreći

Doživio potres mozga

Nekadašnji trener Slobode i Širokog povrijeđen u saobraćajnoj nesreći

E. Čaušević

Košarkaški stručnjak Ivan Velić povrijeđen je sinoć u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Međine kod Mostara.

Nekadašnji trener Slobode i Širokog doživio je tešku saobraćajnu nesreću nakon sudara s kamionom i trenutno se nalazi u bolnici u Mostaru. Velić je nakon sudara zadobio potres mozga, ali su iz Urgentnog centra Sveučilišne kliničke bolnice u Mostaru poručili da je van životne opasnosti.

Obzirom da je ovo bila teška saobraćajna nesreća u mjestu Međine kod Mostara ovaj košarkaški stručnjak će ostati nekoliko dana u bolnici u Mostaru na promatranju, a bit će izvršene i posebne pretrage.

Velić je početkom ove godine izabran za novog trenera OKK Sloboda, ali je nakon samo dva mjeseca napustio Mejdan. Prije nekoliko dana ovaj stručnjak je izabran za novog trenera zagrebačke Cibone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije