Dragan Apić u San Pablo Burgosu do kraja sezone

Na posudbi iz Lokomotiv Kubana

Dragan Apić u San Pablo Burgosu do kraja sezone

Srbijanski krilni centar koji je do jučer nastupao za ruski klub Lokomotiv iz Kubana do kraja ove sezone igrat će u španjolskom San Pablo Burgosu. 

Apiću su sjajne igre u dresu FMP-a iz Železnika prošle sezone donijele transfer u bogati ruski Lokomotiv iz Kubana.

Ipak, od početka ove sezone na njegovu poziciju klub je doveo još par kvalitetnih košarkaša pa se Apić našao na klupi. Lokomotiv, koji je ovog košarkaša nagradio sjajnim ugovorom ipak se nije odrekao njegovih usluga već su danas obznanili kako će ovaj krilni centar do kraja sezone nastupati za španjolski San Pablo Burgos. 

Apić je u ovoj sezoni imao 5,4 poena uz 2 skoka prosječno po utakmici a u Burgosu će sigurno, obzirom na konkurenciju, sigurno imati mnogo veću minutažu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi