Lokomotiv Kuban i Luca Banchi raskinuli suradnju

Talijan više neće voditi ruski tim

Lokomotiv Kuban i Luca Banchi raskinuli suradnju

Nakon serije loših rezultata ruskog tima Lokomotiv Kubana uprava ruskog kluba odlučila je zahvaliti dosadašnjem treneru Luci Banchiju.

Klub iz Kubana godinama je godinama među najboljim klubovima u Eurocupu i VTB ligi a ovogodišnji start u oba natjecanja je blago rečeno katastrofalan za ovaj tim koji već poslovično ima jedan od skupljih proračuna u ruskoj košarci.

Podsjetimo, nakon 7 kola u Eurocupu Lokomotiv se nalazi na omjeru od 2-5, dok u VTB ligi to izgleda nešto bolje jer je tim u 5 utakmica izborio 3 pobjede te 2 puta poražen. Lokomotiv i ove sezone ima najveći proračun u Eurocupu a među igračima se ističe ugovor Sama Dekkera koji je doveden iz Washington Wizardsa a njegova plaća se procjenjuje na 130.000 eura mjesečno.

Ime Banchijevog nasljednika još nije navedeno. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi