3

Komentari (3)

dinass
Ovo je jedini trener u evropi koji je javno napao sekretara saveza i prosao bez kazne i ciji klub ima protekciju u savezu.Da sam ja na Mirzinom mjestu izbacio bi ih prosle godine iz lige pa makar se liga raspala,ovako su pokazali da ne vrijede ista pravila za sve i da je regularnost takmicenja nikakva.
stranputica
Pa to nije fizička mana, nekada treba malo podviknuti na ove princeze na terenu, da se probude i da shvate da ne igraju play station. Pozdrav!
dinass
Jel ostaje sad i trener Igokee? Nadam se da.nece da.ne gledamo vise kabadahisko-krmatsku glavusu koja urla na igrace 5x bolje nego sto je on bio kao igrac.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.