Dragan Bajić: Zvezda ima tri visoka igrača, mi samo Gagića

Trener Igokee

Dragan Bajić: Zvezda ima tri visoka igrača, mi samo Gagića

E. Škorić

Trener Igokee Dragan Bajić govorio je nakon poraza njegove ekipe od Crvene zvezde u Laktašima u meču 17. kola ABA lige.

Igokea je poražena na svom terenu od Crvene zvezde s 94:79, a Bajić smatra da je centarska pozicija bila ključna u meču.

"Oni imaju tri visoka, jako dobra i kvalitetna igrača, a mi samo Gagića. Pokušali smo sa (Savom) Lešićem i (Daliborom) Ilićem, ali bilo je teško. Zvezda je ušla ozbiljno u meč i to me raduje kao trenera, jer su pokazali poštovanje prema nama", kazao je Bajić.

"Nismo bili u dobrom ritmu, veliki broj naših igrača je 'zakačio' virus. Neki su bili prikovani za krevet, potrebno je vremena da se vrate. Nije nam ostalo mnogo da dođemo do cilja, ali kroz trening moramo da se vratimo u formu. Nadam se da ćemo uskoro kompletirati roster", zaključio je Bajić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije